Kahvi ja tee maistuvat hyvältä uusissa kupeissa ja mukeissa

Lumet ovat lähteneet pihoilta ja voit kuulla lempeää veden tiputtelua rännien suulta, kun viimeisetkin jääpuikot sulavat, antaen tilaa uudelle vuodenajalle. Auringonsäteet lämmittävät kasvoja ikkunoiden läpi ja mieli halajaa pihalle juomaan kupin kuumaa, istuen vaikka viltin alla mukavasti lepotuolissa terassilla.

On selkeästi kevät. Kevät on pesänrakennuksen aikaa, ja kaikkea uusitaan, maistuvat kahvi tai teekin aina paremmalta uusista kupeista tai mukeista juotuna. On aika antaa tilaa uusille kupeille ja mukeille, elämyksellisiä aromijuomia varten.

Hauska muki tai kuppi parantaa kahvi- tai teekokemusta

Kahvikulttuuri on arkipäiväistynyt huomattavasti niistä ajoista kun kahvia saatiin vain korvikkeena tai sitä sai ostaa vain tiettyjä määriä talouteen. Kahvi ja tee eivät ole vain ylellisyyshyödykkeitä vaan jokaisen saatavilla iästä riippumatta. Kahvin ja teen juonti on lisääntynyt vuosien saatossa moninkertaiseksi. Kahvia juodaan tutkimusten mukaan peräti 10 kg per henkilö vuosittain. Näin ollen hauskat ja värikkäät mukit ovat tulleet tarpeeseen. Kun saa juoda lempijuomansa hauskasta tekstimukista tai värikkäästä teemamukista, tuo se juomahetkeen oman taikansa.

Käytännöllisyys on kaiken A ja O

Kaikki muistavat tilanteen, jolloin esimerkiksi juhlissa on tarvinnut pitää sormustimen kokoista kuppia kädessään, odottaen kahviannostaan kymmenettä kertaa. Kun kahvi on saatu kuppiin, on se jo hyvin nopeasti jäähtynyt, ettei maito- tai kermatilkkaakaan ole tarvittu sekaan viilentämään ihanaa aromijuomaa. Tämä tapa on kuitenkin saanut jäädä unholaan, koska varsinkin suomalaiset kaipaavat nykyään käteensä sopivan kokoista, muotoista ja näköistä mukia. Mukin pitää olla iso, jotta haluttu juoma-annos mahtuu kerralla mukiin. tämä linkki vie sinut pidemmälle